Garance vrácení peněz

Samoinstalace systému DryPol®

Nevíte si rady, jak nainstalovat náš přístroj odstranění vlhkosti DryPol®? Připravili jsme pro vás jednoduchý fotonávod, kterého se můžete krok po kroku držet.
Samoinstalace systému DryPol®

V tomto návodu vás krok po kroku provedeme instalací přístroje DryPol®, jestliže se rozhodnete pro jeho samoinstalaci. Instalace není nijak složitá a zvládne ji téměř kdokoliv za nějakou hodinku až dvě práce. Úplně bohatě vám k tomu postačí jen pár šikovných rukou, vrtačku s vrtákem do zdi, pár hmoždinek se šroubky a šroubovák.

Pokud se však už dopředu necítíte na samoinstalaci, rádi pro vás zajistíme odbornou instalaci přístroje na elektrické vysoušení zdiva. Jeho součástí je vedle přístroje DryPol® a samotné montáže také odborné měření vlhkosti zdiva. Dostane se vám tak profesionální péče a vy se nebudete muset o nic starat.

1. Vybalení systému DryPol®

2. Příprava zařízení na vysoušení vlhkého zdiva

3. Instalace DryPol® systému na zeď

4. Zapojení přístroje DryPol®do elektřiny

5. Zprovoznění přístroje na elektroosmózu

Osobně vám ale doporučujeme servis našich profesionálních techniků, kteří:

  • v den instalace přijedou i s veškerým potřebným náčiním a instalačním materiálem,
  • včetně toho přivezou i náš systém DryPol®,
  • provedou odborné měření vlhkosti zdiva před instalací a tyto hodnoty zapíšeme do smlouvy
  • a samozřejmě kompletně nainstalují samotný přístroj na vysoušení zdiva elektroosmózou.

Kde hledat další informace?

V případě zájmu či jakýchkoliv otázek nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 800 212 800 nebo prostřednictvím formuláře. Rádi vám zodpovíme jakékoliv otázky.

Rychlý dotazElektrofyzika - e-mail

A pokud si chcete udělat nejdřív vlastní rešerši, začít můžete prohlédnutím jednotlivých produktů z naší nabídky, kde se dozvíte více o DryPolu a profesionální instalaci. Kompletní informace o fungování vysoušení zdiva díky elektrofyzikálnímu jevu, s pomocí kterého odstraníte vlhkost v domě bez zbytečných zásahů do budovy, najdete v sekci O Drypolu. Navštívit můžete také náš blog nebo sekci s často kladenými dotazy.

Samoinstalace systému DryPol®

Články z blogu

Pomoc! Bydlí u mě v domě vlhkost
Zvýšená vlhkost v domě je nepříjemný problém, se kterým se potýká nemálo rodin a firem. Téma je ovšem komplexnější, než by se na první pohled mohlo zdát.
Jak změřit vlhkost zdiva
Orientačně změřit vlhkost zdiva u vás doma či v bytě zvládne každý. Stačí k tomu vrtačka, váha a trouba. Zjistěte vlhkost vašich zdí už v pěti krocích.
Jak na izolaci základů obvodového vlhkého zdiva
Zjistili jste, že váš dům má špatně izolované základy, což se projevuje prostupováním vlhkosti do zdiva a s tím spojenými problémy? Díky moderním technologiím dnes lze vyřešit i tento palčivý problém, který je důsledkem špatně provedené izolace při stavbě rodinných domů, bytových domů, chat i jiných nemovitostí. Pojďte se s námi podívat na možnosti dodatečné izolace základů obvodového vlhkého zdiva.
Potřebujete poradit?

Potřebujete poradit, jak vysušit dům? Nebo vás zajímají podrobnosti o systému DryPol®? Nabízíme nezávaznou konzultaci zdarma.

Napište nám své číslo a náš expert na sanaci se Vám ozve zpět hned, jak to půjde.

Close icon

Nezávazný dotaz / Poptávka

Odesláním souhlasíte s využitím vložených kontaktů pro oslovení s odpovědí na Vaše dotazy naší firmou nebo s námi spolupracujícími firmami ve Vašem regionu.
Close icon

Chcete se stát partnerem?